Termékek
EliteBike logo
Kerékpár alkatrész és kerékpár felszerelés webáruház

- 4 %

THULE THULE KIEGÉSZÍTŐ GOMB ZÁRHATÓ 2 DB 526
THULE THULE KIEGÉSZÍTŐ GOMB ZÁRHATÓ 2 DB 526
10 490 Ft helyett most csak
9 970 Ft
„Üdvözlet mindenkinek! ELITEBIKE. HU---ELSŐ OSZTÁLY MINDEN SZINTEN--NEM PROBLÉMÁZNAK, - - MEGOLDANAK- -!!!!! 100%-ban ajánlom mindenkinek!” - Imre
„Nagyon gyors, és korrekt kiszolgálás.” - Andor
„Még nem találkoztam ennyire vevőbarát áruházzal.” - Gergely
„Megbízhatóak, gyorsak és segítőkészek! Ennél több nem is kell. :-) Csak ajánlani tudom őket!” - Dóra
„Imádjuk a gyerekülést! Szuper választék, segítőkész "kiszolgálás", gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom!” - Gabriella
Hírek

Megjelent a Bryton320, ami nálunk is elérhető


A Bryton Rider 320 abból a célból született, hogy a magasabb kategóriájú modellekből megismert új funkciók egy kedvezőbb árú komputerben is elérhetők legyenek. Nagy üzemideje, jó ára, valamint Bluetooth Smart összeilleszthetősége (párosíthatósága) miatt igen erős az alsó kategóriában. Érdekesség, hogy ebben az árkategóriában kompatibilis az óra a wattmérőkkel is. Az adatátviteli sebességet illetően ráadásul a gyorsabb és megbízhatóbb BLE 5.0 szabványt is támogatja. Természetesen a Rider 320-hoz is jár a széleskörű Strava/Training Peaks/Selfloops/Relive szinkronizációs lehetőség.


Kristálytiszta, magas kontraszt hatással rendelkező kijelző

Egy bringás komputernek jól láthatónak kell lennie, ezzel adja azt az élményt melyet elvárunk tőle. Ez az alap és ehhez a Bryton egy tükrőződésmentes képernyőt készített, melynek nagy a betekintési szöge és tűéles képet mutat a 2,3"-os képernyőn. A nyomkövetési funkció a turn-by-turn funkcióval mellőzi az aggódásod az ismeretlen útvonalakon, és mivel teljes navigációs műholdrendszerekkel kompatibilis (GNSS), így mindenhol teljes a lefedettsége és pontossága.  A kezelhetőségét segíti, hogy ANT+ és Bluetooth Smart szenzorokkal is kompatibilis. Oldalanként akár 8 adat megjelenítését is lehetővé teszi, így a valós idejű teljesítmény teljes körű megjelenítése és leolvasása csupán egyetlen pillantással megvalósítható.

 

Teljes GNSS - a készülék működését 5 műholdas rendszer támogatja

A Rider 320 kerékpáros komputer 5 különféle műholdas rendszer adatait egyesíti: GPS, Glonass (Oroszország), BDS (Kína), Galileo (Európa) és QZSS (Japán), biztosítva a gyorsabb indítást és a sokkal megbízhatóbb műholdas lefedettséget minden helyzetben, különösen amikor épületek ármyékában és fák alatt tartózkodunk, vagy akár a hegyekben kerékpározunk.


Értesítések

A bejövő hívások, e-mailek és értesítések megjelennek igény szerint a 320-as készüléken, így nem maradunk le semmiről, és igény szerint kell csak megállunk, és elővenni a telefonunk.
Természetesen iOS és Android rendszerű telefonokkal kompatibilis egy egyszerű párosítás után.

Állítható háttérvilágítás

Tökéletesítve a nappali és éjszakai kerékpározásokhoz, a Rider 320 állítható háttérvilágítási opcióval rendelkezik, amely bármilyen kerékpározási körülményt kiegészít a még komfortosabb és tisztábban látható kijelzővel.


Kinek és mire ajánljuk?

Akinek a nagy üzemidő létkérdés, nem érdekli a színes képernyő, csak a működés, annak jó választás a 320-as Bryton. A telefonról érkező értesítéseket mutatja és kezeli. Telefonos APP-on keresztül állítható minden rajta, és szerencsére magyar nyelvet is töltöttek ebbe a komputerbe. Kompatibilis minden ANT+ és Bluetooth Smart szenzorral is. Nagytesója a 420-as Rider, melyben már navigáció is található.


Bryton rider 320 GPS széria

2 csomagban elérhető, mely csak csomagtartalomban tér el egymástól:

    Rider 320E, mely csak a komputert és a szerelékeit tartalmazza
    Rider 320T, mely pluszban egy pulzusmérő övet és egy pedálfordulatszám mérőt is tartalmaz

Az Ön kosara üres

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

- 11 %

MERIDA KARMELEGÍTŐ TEAM SUPERROUBAIX
MERIDA KARMELEGÍTŐ TEAM SUPERROUBAIX
8 990 Ft helyett most csak
7 980 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz